4 hafta önce DENİZLİ

Merkezefendi Belediyesi, vatandaşların tüm hizmetlere ve bilgilere ulaşabileceği mobil uygulamasını faaliyete geçirdi. Başkan Doğan, “Hemşehrilerimiz bu uygulamamız ile hizmetlerimize hızlıca ulaşabilecek, etkinliklerimizden anında haberdar olacak” dedi.

4 hafta önce Yerel

Merkezefendi Belediyesi, ilçedeki vatandaşlara uygun fiyatlı ve kaliteli et ürünleri sunmayı amaçlayan Merkezefendi Halk Et, çok yakında kapılarını açıyor.

4 hafta önce DENİZLİ

Denizli Ticaret Odası’nda (DTO), mesleki eğitim öğretmenlerine, dijital dönüşümün mesleki eğitim üzerindeki etkileri anlatıldı.

4 hafta önce Yerel

Honaz Belediyesi ve DESKİ işbirliğiyle yürütülen çalışmalarda Honaz Belediyesi’ne ait su kaynaklarının Pınarbaşı mevkiine aktarılması ile ilgili çalışmalar tamamlandı.

4 hafta önce EKONOMİ

Denizli Sanayi Odası (DSO), ‘Cinsiyet Eşitliği Odağında Geleceğin İnsana Yakışır İşleri Yaklaşımının Desteklenmesi Hibe Programı’ kapsamında, Denizli Sanayi Odası üyelerinin e-ihracat yolculuğuna rehber oldu, ihracat istihbaratçısı yetiştirilmesine katkı sağladı.

4 hafta önce GÜNDEM

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, kentin su rezervlerinde yaşanan azalmanın ardından tasarruf çağrısında bulundu. Kent merkezinin en önemli su kaynağı olan Akbaş Barajı’nda 12 günlük su kaldığını belirten Başkan Çavuşoğlu, "Hepimizin geleceği için suyu tasarruflu kullanmalıyız" dedi.

4 hafta önce SAĞLIK

Denizli Özel Egekent Hastanesi Kulak Burun Boğaz Uzmanı Dr. İsmet Çerçi, Dünya Sağlık Örgütü’nün 2023 yılında yayınladığı işitme sağlığı verilerine göre 34 milyonu çocuk olmak üzere dünyada toplam 430 milyon kişi ileri veya çok ileri derecede işitme kaybı yaşadığına dikkat çekti.

4 hafta önce ASAYİŞ

Denizli’de keçi sürüsüne kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kurşun yağdırıldı. Kurşunların hedefi olan 10 keçinin telef olduğu olayda, sahiplerinin yaşatmak için omuzunda taşıdığı keçilerin inlemesi yürekleri sızlattı.

4 hafta önce EKONOMİ

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB), şirketlerin ihtiyaç duyacağı danışmanlık hizmetlerine ulaşımını kolaylaştırmak üzere hayata geçirilen Responsible Programı tanıtım toplantısına ev sahipliği yaptı.

4 hafta önce GÜNDEM

Bireysel kredi kartı ve ihtiyaç kredisi borcunu ödeyemeyenler için 60 aya kadar yapılandırma getirildi. Kredi kartlarında asgari ödeme oranında da limite göre değişikliğe gidildi. Belirlenecek oranlar 24 Ekim'de açıklanacak ve 1 Kasım'da yürürlüğe girecek

Vefatlar