3 hafta önce ASAYİŞ

Denizlispor’da hem futbolcu hem de teknik direktörlük yaparak büyük katkı sağlayan Melih Garipler 83 yaşında hayata veda etti.

3 hafta önce EKONOMİ

Denizli Ticaret Odası (DTO), Girişimcilik, Yeni İş Modelleri ve Mesleki Eğitim Semineri verecek. Etkinlik; katılımcılarına, geleceğin iş dünyasında başarılı olabilmeleri için gereken girişimcilik ve inovasyon becerilerini geliştirme imkânı sunacak.

3 hafta önce SAĞLIK

Gelişen teknolojinin gençlerin sağlığını da olumsuz yönde etkileyebildiğine işaret eden Denizli Özel Cerrahi Hastanesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Tuna Kenar, “Yüksek sesli müzik dinlemek, gençlerin işitme sağlığını tehdit ediyor” dedi.

3 hafta önce DENİZLİ

Denizli Organize Sanayi Bölgesinde (OSB), İtfaiyecilik Haftası etkinlikleri kapsamında “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik ve Uygulamada Karşılaşılan Zorluklar” konulu bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

4 hafta önce DENİZLİ

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Yaymanoğlu ve Denizli OSB Bölge Müdürü Ahmet Taş, İtfaiye Haftası kapsamında OSB İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret ederek, itfaiyecilerin haftasını kutladı.

4 hafta önce DENİZLİ

İstanbul’da uğradığı saldırı sonucunda şehit düşen Şeyda Yılmaz ve şehit güvenlik güçlerinin ruhlarına lokma döktürüldü. Çivril Emniyet Müdürlüğü öncülüğünde yapılan lokma hayrına yüzlerce Çivrilli katıldı.

4 hafta önce GÜNDEM

Trafikte hız sınırını aşan sürücülere kesilen radar cezalarıyla ilgili beklenmedik bir gelişme yaşandı. Alınan yeni kararla birlikte, daha önce uygulanan bazı trafik cezalarının iptal edilmesine ve ödenen paraların iadesine karar verildi.

4 hafta önce ASAYİŞ

Denizli’de keçi sürüsüne kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kurşun yağdırıldı. 10 keçisi telef olan sürü sahibi, “Ne istediniz gebe hayvanlardan. Benim içim yandı, Allah da onların içlerini yaksın" dedi.

4 hafta önce Yerel

İnsan odaklı şehir anlayışı ile daha yaşanabilir, yürüyen bir kent tasarlayarak sağlıklı yaşamı teşvik etmeyi hedefleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlardan gelen yoğun istek üzerine Ekim ayı sonuna kadar pazar günleri Çamlık Bulvarı’nı trafiğe kapatacak.

4 hafta önce DENİZLİ

Denizli Büyükşehir Belediyesinin üniversitelilere ilk defa vereceği ayni öğrenim desteği müracaatları başladı. Şehirlerarası ulaşım, kırtasiye ve barınma gibi ihtiyaçlarında kullanılmak üzere bin 500 öğrenciye verilecek 5 bin TL değerindeki ayni yardım müracaatları 11 Ekim’e kadar sürecek.

Vefatlar