3 hafta önce ÇEVRE

Nar ihracatının önemli merkezlerinden olan Denizli’de, zararlılara karşı mücadelede ilk kez kullanılan akıllı böcekler gıda güvenliğini artırdı. Kimyasal ilaç kullanımı yüzde 70-75 oranında azalan böcekler hem üreticini hem de ihracatçının yüzünü güldürdü.

3 hafta önce ASAYİŞ

Denizli’de hırsızlık suçundan 27 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan şüpheli yakalanarak cezaevine gönderildi.

3 hafta önce Kültür Sanat

Babadağ, hayırseverlerin katkılarıyla gerçekleştirilen 25. Geleneksel Keşkek Festivali ve Toplu Sünnet Merasimi’ne ev sahipliği yaptı. Kapalı Pazar Yeri Çarşı Meydanı’nda düzenlenen festivale, Babadağ halkının yanı sıra çevre ilçelerden de binlerce kişi katıldı.

3 hafta önce ÇEVRE

Denizli’de ilk kez geçen yıl Honaz ilçesine bağlı Kaklık Mahallesi’nde dikimi yapılan ve olumlu sonuçlar alınan lif kabağı bu yıl daha geniş alanlara ekildi. Lif kabaklarının on gün içinde hasat edilmesi planlanıyor.

3 hafta önce ASAYİŞ

Denizli'de karıştığı kaza sonrası yolda bekleyen otomobile motosiklet çarptı. Motosiklette bulunan iki gençten biri hayatını kaybetti, diğeri yaralandı.

3 hafta önce ASAYİŞ

Denizli’de dün karayolunda karşıya geçmek isterken bir otomobilin çarpması sonucunda hayatına kaybeden genç kız, son yolculuğuna uğurlandı.

3 hafta önce ASAYİŞ

2020 yılında yapımına başlanan ve 3 Kasım 2023’te Kocabaş-Kuyucak arası hizmete açılan Aydın-Denizli Otoyolu’nun Kuyucak-Aydın arasındaki yapım çalışmaları tamamlandı.

3 hafta önce GÜNDEM

Bakan Şimşek, tüm işletmelerin yeni nesil ödeme kaydedici cihaz kullanması gerektiğini ifade ederek, kredi kartı ile ödemelerde fark isteyen işletmeye ceza kesileceğini belirtti.

3 hafta önce HABERDE İNSAN

Denizli’nin Beyağaç ilçesinde adına festivaller düzenlenen beyaz uzun karpuzu tarlasına eken çiftçi, karpuz para etmeyip tarlada kalınca arayış içine girdi. Tadı, rengi ve aroması diğer karpuzlardan farklı olan Beyağaç Karpuzundan ilk kez pekmez üretildi.

3 hafta önce ASAYİŞ

Denizli’de karayolundan karşıya geçmek isteyen bir genç kız otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Genç kızın kardeşinin de 2 yıl önce trafik kazasında hayatını kaybettiği öğrenildi.

Vefatlar