3 hafta önce Politika

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sinan Ateş davasıyla ilgili çok sert açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Buradan sesleniyorum. Halk TV ve CHP ayağınızı denk alın. Dört tane muhabirle MHP’yi sorgulayamazsınız, sorgulatmayız" dedi.

3 hafta önce DENİZLİ

Buldan’ın yüksek kesimlerinde, özellikle 1100 rakımlı Kovanoluk mahallesinde bu yıl elma üreticileri için sevinç kaynağı olan bir dönem yaşanıyor. Elma ağaçlarında gözlemlenen yüksek rekolte ve kalite, üreticilerin yüzünü güldürüyor.

3 hafta önce Yerel

Denizli Büyükşehir Belediyesinin çiftçilerin girdi maliyetlerini azaltmak, ürün verim ve kalitesini artırmak amacıyla vereceği gübre desteği müracaatları 20 Ekim 2024’e kadar uzatıldı. Başvurular www.denizli.bel.tr veya DESKİ ilçe hizmet birimlerinden yapılacak.

3 hafta önce ASAYİŞ

Denizli’de trafik ve motosikletli Yunus timleri tarafından gerçekleştirilen asayiş ve trafik uygulamasından çok sayıda sürücü kural ihlalleri nedeniyle ceza yazılırken, yapılan bir aramada tüfek ele geçirildi.

3 hafta önce DENİZLİ

Türkiye’nin biyogaza dayalı en büyük entegre gübre üretim tesisine sahip olan Ecofer Gübre, yerli tarım üreticisi çiftçiler ve bayilerle bir araya geldi.

3 hafta önce ASAYİŞ

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde, öğrencilerin gözü önünde öğretmeni darp ettiği iddia edilen veli hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

3 hafta önce ASAYİŞ

Denizli’de 28 farklı suçtan 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan hükümlü, jandarma ekipleri tarafından yakalanarak cezaevine gönderildi.

3 hafta önce ASAYİŞ

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan uyuşturucu ticaretinin önlenmesine yönelik olarak düzenlenen operasyonda 23 şüpheli yakalandı.

3 hafta önce HABERDE İNSAN

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Dünya Yaşlılar Günü kapsamında kutlama mesajı yayınladı.

3 hafta önce ASAYİŞ

İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Aydem Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Yağlı, başta iş dünyası olmak üzere yüzlerce kişinin katıldığı törenin ardından baba ocağı Denizli’nin Çal ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Vefatlar