3 hafta önce ASAYİŞ

Denizli’nin Çivril ilçesinde yaşayan 79 yaşındaki Alzheimer hastası şahıstan 5 gündür haber alınamadığı bildirildi.

3 hafta önce DENİZLİ

Denizli Ticaret Odası’nın (DTO), İş Geliştirme Uzmanı Psikolog Besim Ogelman tarafından verilen Girişimcilik, Yeni İş Modelleri ve Mesleki Eğitim Semineri büyük ilgi gördü. Katılımcılar, geleceğin iş dünyasında başarılı olabilmeleri için gereken girişimcilik ve inovasyon becerilerini uygulamalı olarak geliştirme imkânı buldu.

3 hafta önce DENİZLİ

Denizli’de 11 yıldan bu yana arklı salep türlerini yetiştiren ve ‘Salep dede’ olarak bilinen 77 yaşındaki emekli Süleyman Yüksel, 2025 yılı sezonunda hasat edilmek üzere il salepleri toprakla buluşturdu.

3 hafta önce Politika

Devlet Bahçeli'nin sert sözlerle hedef aldığı CHP'den jet hızında yanıt geldi. MHP lideri, CHP'ye yüklenirken "Ayağınızı denk alın" diyerek sert bir çıkışa imza atmıştı. CHP'li Ali Mahir Başarır, "Ayağımızı denk alacakmışız. Yapma ya, çok korktuk!" deyip Sinan Ateş cinayeti üzerinden Bahçeli'ye tepki gösterdi.

3 hafta önce ASAYİŞ

Denizli’nin de içinde bulunduğu 8 ilde dolandırıcılık ve resmi belgede sahteciliğe yönelik eş zamanlı düzenlenen operasyonda, 6 milyon TL haksız kazanç elde ettiği tespit edilen 13 kişi tutuklandı.

3 hafta önce Yerel

Denizli Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, ilçeye bağlı Yahşiler Mahallesi’nde çıkan yangın sonrası evlerine kaybeden aileye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

3 hafta önce Yerel

DESKİ, Serinhisar ilçe merkezinde başlattığı 11 kilometrelik içme suyu hattı projesinde sona yaklaştı. Projenin tamamlanmasıyla Serinhisar merkezdeki su sıkıntısı sona erecek, vatandaşlar temiz ve kesintisiz içme suyuna kavuşacak.

3 hafta önce DENİZLİ

Denizli’de ilk kez dişi bir koyundan başka bir dişi koyunun rahmine embriyo transferi yapıldı. Koyunlarda tüp bebek yöntemiyle yapılan işlem sayesinde, bakım maliyeti düşük ve güçlü Afrika koyunundan embriyo transfer edilen taşıyıcı annelerden, damızlık değeri yüksek daha fazla sayıda kuzular elde edilecek.

3 hafta önce Kültür Sanat

Denizli’nin Babadağ ilçesi, geçtiğimiz Pazar günü on binlerce kişiyi bir araya getiren 25. Babadağ Keşkek Festivali ve Toplu Sünnet Töreninin ardından bir büyük organizasyona daha imza atılıyor.

3 hafta önce SAĞLIK

Denizli Özel Egekent Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Bilgin Emrecan, dünyada her yıl 19 milyona yakın kişinin kalp ve damar hastalıklarından hayatını kaybettiğine dikkat çekerek, diyabet hastalarında kalp krizinin daha farklı seyrettiğini belirtti.

Vefatlar