3 hafta önce Yerel

Denizli’nin Çameli ilçesinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı Çameli İlçe Halk Kütüphanesi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Çameli Gençlik Merkezi çok yakında hizmete açılıyor.

3 hafta önce SPOR

Denizli’de iş adamı Kamil Battal, Denizlispor’dan alacaklarının feragat ederek kulübe bağışladı.

3 hafta önce Yerel

DENİZLİ’NİN ÇAMELİ İLÇESİNDE, KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI’NA BAĞLI ÇAMELİ İLÇE HALK KÜTÜPHANESİ VE GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI’NA BAĞLI ÇAMELİ GENÇLİK MERKEZİ ÇOK YAKINDA HİZMETE AÇILIYOR.

3 hafta önce Yerel

DENİZLİ’DE İŞ ADAMI KAMİL BATTAL, DENİZLİSPOR’DAN ALACAKLARININ FERAGAT EDEREK KULÜBE BAĞIŞLADI.

3 hafta önce EĞİTİM

Denizli’de hayata geçirilen tarım eğitimi projesi kapsamında lise öğrencilerine sürdürülebilir tarım farkındalığı anlatıldı.

3 hafta önce Yerel

Buldan Ticaret Odası tarafından düzenlenen toplantıda, küçük ve orta ölçekli işletmeler güncel devlet destekleri hakkında bilgiler verdi.

3 hafta önce Yerel

DENİZLİ'DE HAYATA GEÇİRİLEN TARIM EĞİTİMİ PROJESİ KAPSAMINDA LİSE ÖĞRENCİLERİNE SÜRDÜRÜLEBİLİR TARIM FARKINDALIĞI ANLATILDI.

3 hafta önce Yerel

BULDAN TİCARET ODASI TARAFINDAN DÜZENLENEN TOPLANTIDA KÜÇÜK VE ORTA ÖLÇEKLİ İŞLETMELER İL MÜDÜRÜ AZİZ ACAR, GÜNCEL DESTEKLERİ HAKKINDA BİLGİLER VERDİ.

3 hafta önce ASAYİŞ

Denizli’de birlikte alkol aldıkları mekanda yaşanan tartışmanın devamında CHP Buldan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Karaca’yı evinin önünde bıçakla ağır yaralayan arkadaşı tutuklandı.

3 hafta önce DENİZLİ

Su seviyesi kritik kodun altına düşen Akbaş Barajından bugün itibariyle içme suyu alımının durdurulduğunu açıklayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, su tasarrufunun yapılmaması halinde kentte su kesintilerinin başlayabileceğini duyurdu. 400 bin kişiyi etkileyecek su sorunu çözmek istediklerini belirten Başkan Çavuşoğlu, alternatif su kaynakları temini için çalıştıklarını kaydetti.

Vefatlar