3 hafta önce Yerel

Denizli’nin en eski Oğuz yerleşim alanlarından bir tanesi olan Acıpayam ilçesine bağlı Avşar Mahallesinde yetişen 5’i yeni yaklaşık 30 çeşit yerel üzüm ırkının ıslahı için çalışma başlatıldı.

3 hafta önce EKONOMİ

Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünde sanayicilere yönelik, GROWX Yönetim Danışmanlığı Kurucusu ve CEO’su Dr. Savaş Tavşancı’nın sunumuyla “Asırlık Aile Şirketlerinin Kurumsallaşma Sırları” konulu seminer gerçekleştirildi.

3 hafta önce Yerel

Denizli’nin Beyağaç Belediye Başkanı Sezayi Pütün, Badminton Veteranlar Türkiye Şampiyonasında 2 şampiyonluk elde eden Hatice Öğretmeni kutladı.

3 hafta önce Yerel

DENİZLİ İHRACATÇILAR BİRLİĞİ (DENİB) BAŞKANI HÜSEYİN MEMİŞOĞLU, "DİJİTAL DÖNÜŞÜM VE TEKNOLOJİ ALANINDA ORTAK PROJELER GELİŞTİRECEĞİMİZ, ULUSLARARASI İŞ BİRLİKLERİNE ARACILIK EDECEĞİMİZ, BÖLGEDEKİ ŞİRKETLERİN BİLGİ VE DENEYİMLERİNİ PAYLAŞMALARINI SAĞLAYACAĞIMIZ BİLGİ TEKNOLOJİLERİ İHRACAT GRUBUNU HAYATA GEÇİRECEĞİZ" DEDİ.

3 hafta önce Yerel

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN GELENEKSELLEŞTİRDİĞİ KİTAP FUARI, 7’NCİ KEZ KAPILARINI AÇACAK. 18-27 EKİM TARİHLERİ ARASINDA DÜZENLENECEK KİTAP FUARI’NIN ONUR KONUĞU ÜNLÜ YAZAR AHMET ÜMİT OLACAK.

3 hafta önce Yerel

DENİZLİ’NİN EN ESKİ OĞUZ YERLEŞİM ALANLARINDAN BİR TANESİ OLAN ACIPAYAM İLÇESİNE BAĞLI AVŞAR MAHALLESİNDE YETİŞEN 5’İ YENİ YAKLAŞIK 30 ÇEŞİT YEREL ÜZÜM IRKININ ISLAHI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI.

3 hafta önce Yerel

DENİZLİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDE SANAYİCİLERE YÖNELİK, GROWX YÖNETİM DANIŞMANLIĞI KURUCUSU VE CEO’SU DR. SAVAŞ TAVŞANCI’NIN SUNUMUYLA “ASIRLIK AİLE ŞİRKETLERİNİN KURUMSALLAŞMA SIRLARI” KONULU SEMİNER GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

3 hafta önce Yerel

DENİZLİ’NİN BEYAĞAÇ BELEDİYE BAŞKANI SEZAYİ PÜTÜN, BADMİNTON VETERANLAR TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA 2 ŞAMPİYONLUK ELDE EDEN HATİCE ÖĞRETMENİ KUTLADI.

3 hafta önce Yerel

BOZKURT BELEDİYE BAŞKANI BİRSEN ÇELİK, BOZKURT BELEDİYESİ EĞİTİM, KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİNE YAPILAN ENSTRÜMAN BAĞIŞINA TEŞEKKÜR EDEREK; “KÜLTÜR VE SANATTA ŞAHLANAN BİR BOZKURT’U BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ” DEDİ.

3 hafta önce Politika

Geçtiğimiz günlerde Denizli’de görev yaptığı camiide verdiği fetvada; Kurtuluş Savaşı ve 2. Dünya Savaşı Dönemi’nde yeniden yapılandırılan Türk Ordusunun bazı bölgelerde kışla inşası tamamlanana kadar camilerimizi kullanmasını gündeme taşıyarak, Atatürk’ü ‘Camilerimizi ahır yapanlar!’ olarak tanımlayan cami imamına İl Başkanı Ali Osman Horzum’dan sert tepki geldi. Başkan Horzum: “Zaferlerle dolu şanlı tarihimizi okumadan, araştırmadan hutbe veren imam efendi, kirli bir siyasete alet olma!” dedi.

Vefatlar