3 hafta önce ASAYİŞ

Denizli’nin Buldan ilçesinde yaşayan iki çocuk annesi kadın, kendisinden haber almayan yakınları tarafından evinde ölü olarak bulundu.

3 hafta önce Yerel

Dar gelirli vatandaşların ucuz, lezzetli ve sağlıklı yemeğe ulaşması için hizmete açılan Kent Lokantasını ziyaret eden Başkan Çavuşoğlu, hemşehrilerinin memnuniyetiyle karşılaştı. Başkan Çavuşoğlu, kısa süre sonra ikinci Kent Lokantasını açacaklarını müjdeledi.

3 hafta önce Yerel

DENİZLİ’NİN BULDAN İLÇESİNDE YAŞAYAN İKİ ÇOCUK ANNESİ EVİNDE İPLE ASILI HALDE BULUNDU.

3 hafta önce GÜNDEM

Geçtiğimiz günlerde Denizli’de görev yaptığı camiide verdiği fetvada; Kurtuluş Savaşı ve 2. Dünya Savaşı Dönemi’nde yeniden yapılandırılan Türk Ordusunun bazı bölgelerde kışla inşası tamamlanana kadar camilerimizi kullanmasını gündeme taşıyarak, Atatürk’ü ‘Camilerimizi ahır yapanlar!’ olarak tanımlayan cami imamı hakkında CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum Cumhuriyet Savcılığına suç duyurunda bulundu.

3 hafta önce Yerel

DAR GELİRLİ VATANDAŞLARIN UCUZ, LEZZETLİ VE SAĞLIKLI YEMEĞE ULAŞMASI İÇİN HİZMETE AÇILAN KENT LOKANTASINI ZİYARET EDEN BAŞKAN ÇAVUŞOĞLU, HEMŞEHRİLERİNİN MEMNUNİYETİYLE KARŞILAŞTI. BAŞKAN ÇAVUŞOĞLU, KISA SÜRE SONRA İKİNCİ KENT LOKANTASINI AÇACAKLARINI MÜJDELEDİ.

3 hafta önce Yerel

DENİZLİ’NİN ÇAMELİ BELEDİYE BAŞKANI CENGİZ ARSLAN, AZERBAYCAN’IN NAHÇIVAN KENTİNDE DÜZENLENEN ULUSAL TASARIM ARAŞTIRMALARI KONFERANSI (UTAK) 2024 7. ULUSLARARASI TARIM SEMPOZYUMUNA KATILDI.

3 hafta önce Yerel

Merkezefendi Belediyesi Ar-Ge ve İnovasyon Merkezi’nde üretilen ‘Mama Üretim Makineleri’nin satışı, bugüne kadar Türkiye’nin 20 farklı noktasına gerçekleştirildi. Başkan Doğan, “Üreten, gelişen ve kazanan belediyeler olmak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

3 hafta önce Yerel

MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ AR-GE VE İNOVASYON MERKEZİ'NDE ÜRETİLEN ‘MAMA ÜRETİM MAKİNELERİ'NİN SATIŞI, BUGÜNE KADAR TÜRKİYE'NİN 20 FARKLI NOKTASINA GERÇEKLEŞTİRİLDİ. BAŞKAN DOĞAN, “ÜRETEN, GELİŞEN VE KAZANAN BELEDİYELER OLMAK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ” DEDİ.

3 hafta önce EKONOMİ

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Hüseyin Memişoğlu, "Dijital dönüşüm ve teknoloji alanında ortak projeler geliştireceğimiz, uluslararası iş birliklerine aracılık edeceğimiz, bölgedeki şirketlerin bilgi ve deneyimlerini paylaşmalarını sağlayacağımız Bilgi Teknolojileri İhracat Grubunu hayata geçireceğiz" dedi.

3 hafta önce Kültür Sanat

Denizli Büyükşehir Belediyesinin gelenekselleştirdiği Kitap Fuarı, 7’nci kez kapılarını açacak. 18-27 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek Kitap Fuarı’nın onur konuğu ünlü yazar Ahmet Ümit olacak.

Vefatlar