1 hafta önce Yerel

BU YIL 13. KEZ KAPILARINI AÇAN YÖREX 2024 FUARI, ANTALYA'DA YEREL VE ULUSAL BİRÇOK ÜRETİCİ VE GİRİŞİMCİYİ BİR ARAYA GETİRDİ. FUARDA BULDAN’I TEMSİLEN KATILAN EL DOKUMALARI, SELAHATTİN KAÇANOĞLU VE ETHEM KAÇANOĞLU'NUN OLUŞTURDUĞU STAND, ZİYARETÇİLERDEN BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ.

1 hafta önce Yerel

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN ÜNİVERSİTELİLERE İLK DEFA VERECEĞİ AYNİ ÖĞRENİM DESTEĞİ MÜRACAATLARININ 11 EKİM 2024 CUMA GÜNÜ SONA ERECEĞİ UYARISI YAPILDI.

1 hafta önce Yerel

SEKTÖRÜNÜN ÖNDE GELEN İSİMLERİNİN BULUŞTUĞU FASHİON HOME İZMİR 1. EV TEKSTİLİ FUARI ZİYARETÇİLERİNE KAPILARINI AÇTI. DSO BAŞKANI SELİM KASAPOĞLU, DENİZLİLİ FİRMALARI FUARDA ZİYARET EDEREK, YALNIZ BIRAKMADI.

1 hafta önce Yerel

İZMİR’DE DEVAM EDEN FASHİON HOME İZMİR EV TEKSTİLİ FUARINDA DENİZLİLİ TEKSTİLCİLERİ YALNIZ BIRAKMAYAN BABADAĞ BELEDİYE BAŞKANI MURAT KUMRAL, “ŞEHRİMİZ VE İLÇEMİZİN ADINI TÜM DÜNYAYA DUYURAN İŞ İNSANLARIMIZI YÜREKTEN KUTLUYORUZ” DEDİ.

1 hafta önce Yerel

DENİZLİ’NİN PAMUKKALE İLÇESİNDE BİR KİŞİ EVİNDE ÖLÜ BULUNDU. ALKOLDEN HAYATINI KAYBETTİĞİ İDDİA EDİLEN ŞAHIS, KESİN ÖLÜM SEBEBİNİN BELİRLENMESİ İÇİN ADLİ TIP MORGUNA KALDIRILDI.

1 hafta önce Yerel

AMATÖR SPOR HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA, DENİZLİ’DE SPORCU GRUPLARI VE PROTOKOLÜN KATILIMIYLA KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ GERÇEKLEŞTİ. YÜRÜYÜŞÜN ARDINDAN 15 TEMMUZ DELİKLİÇINAR ŞEHİTLER MEYDANINA KURULAN ALANDA SPORCU GRUPLARI GÖSTERİLERİNİ SUNDU.

1 hafta önce GÜNDEM

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, taklit ve tağşişli ürün listesiyle Türkiye hop oturup hop kalktı. Bazı firmaların listede isimlerinin açıklanmaması için baskıda bulunduğu belirtilirken beklenen açıklama Bakan Yumaklı'dan konuya ilişkin olarak, "Herhangi bir toleransımız olmayacak" dedi. Bakanlıktan yapılan ayrı açıklamada ise, uygunsuzluğun insan hayatını ve sağlığını tehdit etmesi halinde suç duyurusunda bulunduğu dile getirildi.

1 hafta önce Yerel

YENİ SEZONDA KADINLAR 2. LİGDE MÜCADELE EDECEK OLAN DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR KADIN VOLEYBOL TAKIMI, YENİ TRANSFERLERİYLE SEZONA İDDİALI BİR BAŞLANGIÇ YAPMAYA HAZIRLANIYOR.

1 hafta önce GÜNDEM

Milyonlarca memur ve emekli 2025 maaş zamları için geri sayıma geçerken, "Ocak'ta memur maaşı ne kadar olacak? 2025 emekli maaşı kaç TL zamlanacak?" sorularına yanıt aramaya başladı. Gözler bir yandan maaş zamlarını belirleyecek olan enflasyon rakamlarına çevrilirken, tartışmaların odağındaki TÜİK'le ilgili açılan davada, mahkeme '30 gün süre' verdi. Enflasyon hesabında kullanılan tüm belge ve bilgiler mahkemeye sunulacak.

1 hafta önce Yerel

TAVAS BELEDİYE BAŞKANI KADİR TATIK'IN SOSYAL MEDYADAN AİLE VURGUSU YAPTIĞI PAYLAŞIMI, KISA SÜREDE BİNLERCE BEĞENİ ALDI.

Vefatlar