İhlas Holding’in kurucusu merhum Enver Ören’in amcaoğlu, Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC) eski Başkanlarından Önder Varol ve Ümit Varol’un hayatını kaybeden babaları Nejat Varol, son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

İhlas Holding, Türkiye Gazetesi ve İhlas Vakfı’nın kurucusu merhum Dr. Enver Ören’in amcaoğlu, DGC eski Başkanlarından Önder Varol ve Ümit Varol’un babaları Nejat Varol, rahatsızlığına bağlı olarak bir süredir tedavi gördüğü hastanede bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti. 84 yaşında yaşamını yitiren Nejat Varol için bugün öğleden sonra Honaz ilçe merkezindeki Çarşı Camisinde cenaze töreni düzenlendi. Düzenlenen törene Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, Denizli Büyükşehir Belediyesi Basın Daire Başkanı Cenk Öztürk, DGC Başkanı Osman Nuri Boyacı, Türkiye Gazetesi – İhlas Pazarlama Denizli Bölge Müdürü Soner Varol, Varol ailesinin yakınları, gazeteciler ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Tatık, "23 Nisan tüm çocuklarımıza barış, sevgi ve mutluluk dolu bir yaşam sunma arzusunu yansıtmaktadır" Başkan Tatık, "23 Nisan tüm çocuklarımıza barış, sevgi ve mutluluk dolu bir yaşam sunma arzusunu yansıtmaktadır"

Hayatını kaybeden Nejat Varol’un cenazesi, Çarşı Camisinde kılınan cenaze namazının ardından Honaz Asri Mezarlığında dualarla son yolculuğuna uğurlandı. DGC eski Başkanlarından Önder Varol ve Ümit Varol, cenazenin toprağa verilmesinin ardından taziyeleri kabul etti.

Kaynak: İHA