3 ay önce Yerel

DENİZLİ'DE KENT MERKEZİNDEKİ SICAK HAVADAN BUNALAN VATANDAŞLAR AKŞAM VAKTİNDE AİLELERİYLE SERİNLEMEK İÇİN BAŞKARCI MAHALLESİNE AKIN EDİYOR. KENT MERKEZİNE ORANLA SICAKLIK FARKININ DA OLUŞTUĞU MAHALLEDE SERİNLEMENİN BİR DİĞER YOLU DA KARLI ŞURUP OLUYOR.

3 ay önce Yerel

DENİZLİ’DE OTOMOBİL İLE TRAKTÖR ÇARPIŞTI; 4 YARALI

3 ay önce Yerel

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR HALK OYUNLARI AYDIN’DAN ŞAMPİYONLUKLA DÖNDÜ

3 ay önce Yerel

DENİZLİ SANAYİ ODASI MECLİSİ TEMMUZ AYI OLAĞAN TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ

3 ay önce Yerel

DENİZLİ’DE JANDARMA EKİPLERİ 2 ZEHİR TACİRİNE YÖNELİK OPERASYON DÜZENLENDİ. OPERASYON KAPSAMINDA ELE GEÇİRİLEN UYUŞTURUCULARIN ŞEKER GÖRÜNÜMLÜ OLMASI DİKKAT ÇEKTİ.

3 ay önce Yerel

YAZ AYLARININ GELMESİYLE BİRLİKTE, BULDAN VE ÇEVRE MAHALLELERDE ÜRETİLEN SEBZE VE MEYVELER PAZARTESİ GÜNLERİ KURULAN YUKARI PAZARA GELMEYE BAŞLADI.

8 ay önce GÜNDEM

TBMM Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca, oturumu yönettiği TBMM Genel Kurulu’nda 6 Şubat Depremlerinin birinci yıldönümüne dair konuşma yaptı. 6 Şubat’ta Hatay’da anma törenlerine katıldıklarını anlatan TBMM Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca, tanıklıklarını ve geride kalan depremzedelerin yaşadıklarını gündeme taşıdığı konuşmasında, yapılması gerektiği halde yapılmayanlar, alınması gerektiği halde alınmayan tedbirler nedeniyle depremzedelerden TBMM kürsüsünden özür diledi.

8 ay önce SPOR
8 ay önce SPOR

Taner Savut'un adı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Futbol Yöneticiliği Sertifika Programı'na verildi.

8 ay önce ÇEVRE

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, seçim vaatleri arasında da yer alan kapalı pazar yeri ve sosyal tesisi sözünü yerine getiriyor. Başkan Örki, “Pamukkale ilçemizde 10 mahallemizde birden kapalı pazar yeri ve sosyal tesis projemizi hayata geçirmiş oluyoruz. Pamukkale’mizin 10 mahallesinde birden büyük bir hamleyi başlatıyoruz” dedi.

Vefatlar