2 ay önce ASAYİŞ

DENİZLİ’DE SÜRÜCÜSÜNÜN DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİĞİ OTOMOBİL YÖN TABELASI DİREĞİNE ÇARPTI. SÜRATLİ ÇARPTIĞI DEĞERLENDİRİLEN OTOMOBİL SÜRÜCÜ OLAY YERİNDE YAŞAMINI YİTİRDİ.

2 ay önce Politika

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP'ye yönelik Paris eleştirilerine yanıt verdi.

2 ay önce SPOR

Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Fenerbahçe, evinde Adana Demirspor'u Dzeko'nun golüyle 1-0 mağlup etti.

2 ay önce Yerel

YAMAÇ PARAŞÜTÜ DÜNYA ŞAMPİYONASI (PARAGLİDİNG WORLD CUP) 2024, ÇAMELİ’NDE YAŞATTII BÜYÜK BİR COŞKU VE HEYECANIN ARDINDAN ÖDÜL TÖRENİYLE SONA ERDİ.

2 ay önce Yerel

DENİZLİ’DE SİYASETÇİ VE 4. DÖNEM MÜSİAD DENİZLİ ŞUBE BAŞKANI ALİ FİLİZ, VEFATININ 4. YILINDA MEZARI BAŞINDA DÜZENLENEN TÖRENLE DUALARLA ANILDI.

2 ay önce ASAYİŞ

DENİZLİ’DE KAVŞAKTA IŞIK İHLALİ YAPAN İKİ ARAÇ ÇARPIŞTI. ÇARPIŞMANIN SONUCU TERS DÖNEN HAFİF TİCARİ ARAÇTA BULUNAN BİR KİŞİ YARALANDI.

2 ay önce Yerel

3'Ü KADIN 24 İTFAİYECİ ADAYI EĞİTİM SONRASI BÜYÜKŞEHİR'İN YENİ ATEŞ SAVAŞÇILARI OLARAK GÖREV YAPACAK.

2 ay önce SPOR

Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında Galatasaray, sahasında karşılaştığı Hatayspor’u 2-1 mağlup etti.

2 ay önce SPOR

Ekipmansız ve tek eli cebinde yaptığı atışı ile Paris 2024 Olimpiyatları'na damga vuran milli atıcı Yusuf Dikeç, "Bizim başarılarımız da atışa başlamak isteyen gençlere bir lokomotif olmuştur" dedi.

2 ay önce Yerel

DENİZLİ ÖZEL EGEKENT HASTANESİ, DENİZLİSPOR’UN SAĞLIK SPONSORU OLDU. DENİZLİSPOR’UN MAÇLARINA AMBULANS VE SAĞLIK PERSONELİ TEMİN EDECEK OLAN EGEKENT HASTANESİNİN UZMAN EKİBİ, FUTBOLCULARIN VE TEKNİK EKİBİN DE SAĞLIK KONTROLLERİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

Vefatlar