1 ay önce Kültür Sanat

Babadağ Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen Denizli Motofest, yapılan şehir turu ve Grup Kasamam konseriyle motosiklet tutkunlarına unutulmaz anlar yaşattı.

1 ay önce SPOR

Denizli’yi yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil edecek olan Denizli İdmanyurdu, son olarak 12 Bingölspor’da forma giyen 33 yaşındaki tecrübeli sağ bek oyuncusu Semih Ceylan’ı kadrosuna dahil etti.

1 ay önce Politika

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, son günlerde dış politikada yaşanan olaylarla ilgili açıklama yaptı. Başkan Horzum, ABD donaması ortak tatbikat yapılması ve Türk SİHA’sını düşüren Irak’a vize serbestliği getirilmesini sert bir dille eleştirdi.

1 ay önce GÜNDEM

Dün 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları Türkiye’nin dört bir yanında çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlandığı gibi Denizli’nin Sarayköy ilçesinde de kutlamalar yapıldı. Ancak 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama coşkularına Sarayköy'den CHP dışında hiçbir partinin katılmaması dikkat çekti. CHP Sarayköy İlçe Başkanı Mesut Efe sosyal medyadan yaptığı paylaşımla bu duruma tepki gösterdi.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde etkili olan yağış sonrası meydana gelen kazada, iki araç kafa kafaya çarpıştı. Her iki araçta da büyük maddi hasar oluşan kazada 6 kişi yaralandı.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde yağışın ardından birisi tur otobüsü olmak üzere 6 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

1 ay önce MAGAZİN

Denizli Büyükşehir Belediyesinin uzun yıllar unutulmayacak 30 Ağustos Zafer Bayramı Konseri için Denizli’ye gelen Türk müziğinin efsane ismi Edip Akbayram, 30 yıl sonra tekrar halk konserinde Denizlililerle buluştuğu için çok mutlu olduğunu ifade ederek “İki günden beri heyecanımdan yatamadım” dedi.

1 ay önce SPOR

Makedonya’da yapılan Len Cup 1. Balkan Şampiyonası’nda Denizli Büyükşehir Belediyespor Yüzme Takımı sporcusu İbrahim Burhan, 3750 metre ve 4x1250 metre bayrak yarışında balkan şampiyonu oldu. Denizli Büyükşehir Belediyesporlu Azra Selin Sert de bir ikincilik ve dördüncülükle dönerek Denizli ve Türkiye’yi başarıyla temsil etti.

1 ay önce ÇEVRE

Denizli’de Baklan ilçesinde bulunan yedi yüz yıllık ardıç ağacı keşfedildi. Bulunan ardıç ağacı ’Anıt Ağac" olarak tescil amacıyla başvuruda bulunuldu.

1 ay önce SAĞLIK

İlk kez okula başlayan çocukların okula uyum sürecinde ebeveynlere önerilerde bulunan Denizli Özel Cerrahi Hastanesi Uzman Klinik Psikolog Gülşah Özcan, hırçınlaşan çocuklara karşı ebeveynlerin takınacağı tutum ve sakin bir yaklaşımın önemine vurgu yaptı.

Vefatlar