1 ay önce ASAYİŞ

Denizli’nin Buldan ilçesinde hakkında silahlı tehdit suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası bulunan şahıs ekipler tarafından yapılan operasyon sonucunda saklandığı evde yakalandı.

1 ay önce GÜNDEM

Denizli Büyükşehir Belediyesi, en fazla 5 büyükbaş hayvana sahip aile işletmelerine vereceği arpa flake yem desteği kapsamında çiftçinin elinde kalan arpa için alıma çıktı. Yem üretimine uygun arpasını satmak isteyen çiftçilerin 03-15 Eylül tarihleri arasında Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin internet adresinden online başvuru yapması gerekiyor.

1 ay önce SPOR

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcilerinden Denizli İdmanyurdu, son olarak Ankara T.K.İ.’de forma giyen 32 yaşındaki deneyimli forvet oyuncusu Cemal Deliktaş’ı renklerine bağladı.

1 ay önce EKONOMİ

Denizli Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (DESOB) Başkanı Mehmet Ali Erbeği, okul alışverişinde yerel esnafın tercih edilmesini önerdi. Erbeği, bu geleneği gelecek nesillere aktarmak içinde ailelerin çocukları ile esnafları tanıştırmasını istedi.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de yola aniden çıkan köpekten dolayı meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatı kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

1 ay önce Politika

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, AK Parti’nin İl Danışma Meclisi toplantısına Bozkurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Bayar’ın katılmasına tepki gösterdi.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli’nin Çameli ilçesinde akşam saatlerinde çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek mahallede paniğe neden oldu. İtfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonucunda yangın kontrol altına alındı.

1 ay önce EKONOMİ

Denizli Sanayi Odası Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı, DSO Müjdat Keçeci Meclis Salonu'nda yapıldı. Meclis Toplantısında, Türkiye ve Denizli ekonomisinin güncel durumu, sanayinin karşılaştığı zorluklar ve geleceğe yönelik beklentiler üzerine kapsamlı bir değerlendirme yapıldı. DSO Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu, Türkiye ekonomisinin yaşadığı zorlukların, özellikle sanayi odaklı şehirlerde daha belirgin olduğunu vurguladı.

1 ay önce ÇEVRE

Meteorolojiden gelen uyarıya göre Denizli ve Afyonkarahisar çevrelerinde bugün öğle saatlerinden itibaren 12.00 ile 19.00 saatleri arasında kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

1 ay önce HABERDE İNSAN

Denizli’nin Bekilli, Çal ve Baklan ilçelerinde yaşayan 13 çocuk için toplu sünnet şöleni düzenlendi. Erkekliğe ilk adımlarını atan çocuklar, aileleri ve arkadaşlarıyla doyasıya eğlendi.

Vefatlar