1 ay önce GÜNDEM

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum bugün makamında basın mensuplarıyla buluştu. CHP İl Başkanı Horzum toplantıda eğitim ve öğretideki sorunları değerlendirdi.

1 ay önce Yerel

Merkezefendi Belediyesi Denizli’de bir ilki gerçekleştirerek. Merkezefendi Halk Et’in kurulması için çalışmalara başladı. Merkezefendi Belediye Meclisi Eylül ayı ikinci oturumunda Merkezefendi Halk Et’in kurulması için alınan karar oy birliği ile onaylandı. Bu karar ile birlikte Denizli’de ilk Halk Et bayisi Merkezefendi Belediyesi tarafından açılacak.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizlili eğitim müfettişi, Muğla’daki evinde kızı tarafından ölü olarak bulundu.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de yolun karşısına geçmek isteyen kadın, hafif ticari aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Dehşete düşüren kaza, güvenlik kameralarına anbean yansıdı. Görüntülerde, yolun ortasına savrulan kadının yanından geçen onlarca araçtan hiçbirinin durmaması dikkat çekti.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli’nin Çivril ilçesinde okuyan milli Bilek Güreşi sporcusu okul çıkışı silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonucunda kolundan yaralanan milli sporcu tedavi için hastaneye kaldırıldı.

1 ay önce Yerel

1929 yılında Mezopotamya’da bulunan 4500 yıllık Sümerce çivi yazısı tableti inceleyen Prof. Dr. Yusuf Kılıç ve öğrencisi, yazıların bir parfümün tarifi olduğunu fark etti. Asırlar önce Mezopotamya’da kullanılan parfüm, formüldeki hammaddelerin birleştirilmesi sonucu yeniden yapıldı.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de 35 yaşındaki adam bir gün önce kiraladığı apart dairesinde ölü bulundu.

1 ay önce SPOR

Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nda altın madalya kazanan Golbol Kadın Milli Takımı’nın Denizlili sporcuları Şeydanur Kaplan ve Berfin Altan, otogarda sevenleri tarafından çiçeklerle karşılandı.

1 ay önce Yerel

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun talimatıyla Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ), hafta sonu boyunca içme suyu ve kanalizasyon altyapı taleplerini en aza indirmek için yoğun bir tempoda çalıştı.

1 ay önce GÜNDEM

Denizli’de 2024-2025 eğitim ve öğretim yılı açılışı ile İlköğretim Haftası kutlamaları bir arada gerçekleşti. 200 bin 436 öğrenci ve 14 bin 915 öğretmen ders başı yaptı.

Vefatlar