1 ay önce SPOR

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Ligi 2024-2025 sezonu ‘Süper Kupa’ karşılaşması ile başladı. MEK Tekstil Örme ve Altınbaşak Tekstil takımları arasında yapılan maçta Süper Kupa’nın sahibi; MEK Tekstil Örme takımı oldu.

1 ay önce EKONOMİ

Denizli Sanayi Odası dijital dönüşüm ve Ar-Ge merkezi ile Mersin Model Fabrikaya ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerde bilgi alışverişleri ve stratejik kıyaslamalar yapıldı.

1 ay önce Yerel

Çiftçinin elinde kalan arpa ve mısır için alıma çıkan Denizli Büyükşehir Belediyesi, satın alacağı ürünleri flake yem haline getirerek hayvan yetiştiricilerine destek verecek. Yem üretimine uygun arpa ve mısırını satmak isteyen çiftçiler 30 Eylül 2024’e kadar Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin internet adresinden başvuru yapabilecek.

1 ay önce ÇEVRE

Denizli’nin Buldan ilçesinde bulunan içinde barındırdığı 182 çeşit kuş türünden dolayı ‘Kuş Cenneti’ olarak bilinen Süleymanlı Yayla Gölü’nde suların iyice çekilmesiyle birlikte ortaya çıkan görüntüler yürek sızlatıyor.

1 ay önce Yerel

Denizli Büyükşehir’de tramvay toplantısı yapıldı

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de hırsızların yakalanmamak için plakalarını çamurla kapatmaları da işe yaramadı. Jandarma ekipleri fırın ve mutfak malzemesi çalan iki hırsızı kısa sürede yakaladı.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde seyir halinde olan motosiklet, yaya olarak yürüyen yaşlı adama çarptı. Kaza sonucunda motosikletin çarptığı emekli öğretmen, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

1 ay önce SAĞLIK

Denizli Özel Egekent Hastanesi Diyetisyeni Cemile Gül, okula giden çocukları için beslenme çantası hazırlayan annelere önemli tavsiyelerde bulundu. Diyetisyen Gül, “Sağlıklı beslenme öğrencilerin okul başarısını olumlu etkiler” dedi.

1 ay önce EKONOMİ

Denizli Ticaret Odası (DTO), Tekstil Teknolojisi Sektörel Mükemmeliyet Merkezi Kurulması Yoluyla Mesleki Eğitimin Kalitesinin Artırılması Projesi kapsamında Denizli Organize Sanayi Bölgesindeki (OSB) Denizli Teknik Tekstil Merkezinde (DTTM) Türkiye’nin dört bir yanından gelen tekstil öğretmenlerine ücretsiz eğitim veriyor.

1 ay önce HABERDE İNSAN

Merkez Efendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Vefatlar