1 ay önce SPOR

Merkezefendi Belediyesi, Petlas Türkiye Off-Road Şampiyonası 4. Ayak Yarışları’na 21-22 Eylül’de ev sahipliği yapacak. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, "Bu güzel, keyfi bol, adrenalini, heyecanı bol yarışlara Merkezefendili, Denizlili tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum" dedi.

1 ay önce HABERDE İNSAN

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

1 ay önce EKONOMİ

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu, Yönetim Kurulu ve beraberindeki teknik ekip, ile Denizli’de kurulması planlanan Denizli Model Fabrika çalışmaları kapsamında İzmir Model Fabrika ve Ege Bölgesi Sanayi Odası’na (EBSO) geliştirme ve iş birliği ziyareti gerçekleştirdi.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde, manevra yapan tıra yardım etmek isterken demir kapı ile tır arasına sıkışan güvenlik görevlisi hayatını kaybetti.

1 ay önce DENİZLİ

Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ), fiziki kayıp ve kaçakların tespit edilmesi amacıyla gece saatlerinde dinleme çalışmaları gerçekleştiriyor. Bu çalışmayla, su kaynaklarının korunması ve su kayıplarının en aza indirilmesi amaçlanıyor.

1 ay önce GÜNDEM

Eylül ayı itibarıyla yürürlüğe giren Elektronik İlan Doğrulama Sistemi, 1 Ocak 2025’te tam anlamıyla uygulanmaya başlayacak. Bu sistemle birlikte, taşınmaz satışlarında vatandaşların bir gayrimenkul danışmanını yetkilendirmesi gerekecek.

1 ay önce GÜNDEM

Denizli’de 19 Eylül Gaziler Günü kutlamaları kapsamında anma programı düzenlendi.

1 ay önce EKONOMİ

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Hüseyin Memişoğlu, “FED’in 4,5 yıl sonra faiz indirimi yapmasının ihracatımıza olumlu yansıyacağını düşünüyoruz” dedi.

1 ay önce Yerel

Beyağaç Belediye Başkanı Sezayi Pütün, tüm Denizlilileri 10 yazarın okuyucularıyla buluşacağı 2. Beyağaç Belediyesi Kitap Fuarına davet etti.

1 ay önce HABERDE İNSAN

19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Başkan Çavuşoğlu, “Bu cennet vatan için canını ve kanını ortaya koymaktan çekinmeyen şehitlerimiz ve gazilerimiz milletimizin iftiharıdır” dedi.

Vefatlar