1 ay önce Kültür Sanat

Denizli Büyükşehir Belediyesi 36. Uluslararası Tiyatro Festivali, 23 Eylül Pazartesi günü düzenlenecek kortejle başlayacak.

1 ay önce Yerel

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, 21 Eylül Dünya Alzheimer Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

1 ay önce Yerel

2010’lu yıllarda Dünya’nın her yerinden paraşütçü ağırlayan Tavas Nikfer Mahallesindeki atlama pistinde incelemede bulunan Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık’ın sosyal medyadan yaptığı “Nikfer Mahallemizde tekrar paraşüt uçuralım mı” paylaşımı bölge halkını heyecanlandırdı.

1 ay önce Yerel

Denizli İl Sağlık Müdürlüğü ve Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü işbirliğinde, Denizli OSB içerisinde yer alan firmalardaki kadın çalışanlara yönelik kanser taraması gerçekleştirildi. Sağlık Bakanlığı’na ait olan Pembe Mobil Kanser Tarama Tırı’nda kadın çalışanlara meme kanseri ve rahim ağzı kanseri taraması yapıldı.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde yerleşim alanlarına yakın bir noktada bulunan boş arazide çıkan örtü yangın korku ve paniğe neden oldu.

1 ay önce Yerel

Turizm alanında yapılan projelerle dikkat çeken Denizli’nin Çameli ilçesi, Cittaslow (Sakin Şehir) unvanı almak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

1 ay önce Politika

CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, HÜDA PAR lideri Zekeriya Yapıcıoğlu’nun Anayasa'nın 4. maddesine karşıt açıklamalarını eleştirerek, bu durumun demokrasi ve hukuk devleti açısından son derece kaygı verici olduğunu vurguladı. Horzum, Anayasa’nın ilk dört maddesinin Türkiye Cumhuriyeti’nin temel taşlarını oluşturduğunu ve toplumun çağdaş değerlerle buluşmasını sağladığını ifade etti.

1 ay önce EKONOMİ

Denizli Ticaret Odası’nın (DTO) Geleceğin Meslekleri Eğitim Seminerleri serisi genç girişimcilere yönelik ’Geleceğin Meslekleri ve İş Fikirleri’ konulu eğitimle devam etti. Katılımcılara; yazılım, yapay zekâ, otomasyon ve endüstri 4.0 alanında gerçekleşen ilerleme ve değişimler anlatıldı.

1 ay önce GÜNDEM

Denizli’de Muharip Gaziler Derneği, 1974 Kıbrıs Savaşı’nın yıl dönümü ve 19 Eylül Gaziler Günü’nde gazilerin hatıralarını paylaştı. Savaşın zorluklarını ve kaybettiği arkadaşlarının acısını hatırlayan gaziler, genç nesillere vatan sevgisinin aşılanması gerektiğine vurgu yaptı.

1 ay önce GÜNDEM

19 Eylül Gaziler Günü sebebiyle Çameli’de tören düzenlendi. Törene protokol üyeleri, gaziler ve gazi yakınlarının katılımlarıyla gerçekleşti.

Vefatlar