1 ay önce GÜNDEM

Ünlü sanatçı Metin Arolat, sahnede geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Arolat'ın vefatının ardından, sanatçının zayıflamak amacıyla hap ve iğne kullandığına dair iddialar gündeme geldi. Olay gözleri bir kez daha şok diyetlere ve zayıflama yöntemlerine çevirirken, Dünya Sağlık Örgütü'nün daha önce yaptığı "zayıflama iğnesi" uyarılarını gündeme taşıdı.

1 ay önce Yerel

Merkezefendi Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı Petlas Türkiye OFF-ROAD Şampiyonası 4. Ayak Dendoff Yarışı büyük bir heyecanla sona erdi. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Off-Road yarışlarını ilgiyle takip edip bizi yalnız bırakmayan hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Dereceye giren sporcularımızı da tebrik ediyorum” dedi.

1 ay önce EKONOMİ

DTO tarafından hayata geçirilen Geleceğin Meslekleri Eğitim Seminerleri kapsamında, 24 Eylül 2024 Salı günü saat 09.30’da Prof. Dr. Serdar İplikçi’nin eğitmenliğinde, İş Dünyasında Yapay Zekâ Uygulamaları Semineri verilecek.

1 ay önce DENİZLİ

Türkiye nar üretiminde 5’inci sırada yer alan Denizli’de, bu yıl 2 bin 377 hektar ekili alandan 50 bin tonun üzerinde hasat yapılması bekleniyor.

1 ay önce Yerel

Aile içi sorunların çözümü için ‘Modern Ebeveynlik’ konusunda önemli çalışmalar yapan Eğitim Bilimci Kamil Vüsal Paşayev, “Anne baba arasındaki tutarsızlık çocuklarda kararsızlığa, itaatsizliğe ve saygısızlığa neden olur. Çocuklarda akademik başarıdan önce her zaman mental ve kişisel gelişim ön planda tutulmalıdır” uyarısında bulundu.

1 ay önce Yerel

Dünyaca ünlü Pamukkale’yi görmek için Denizli’ye gelen Almanya ve Polonya, kendileri için organize edilen sema gösterisine hayran kaldı.

1 ay önce HABERDE İNSAN

Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği 37. Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nu ziyaret etti.

1 ay önce GÜNDEM

Pamukkale Üniversitesi’nde (PAÜ) yapıalan Sayıştay denetiminde, büyük maddi getirisi olan taşınmazların ihale yapılmadan iktisadi işletmeye verildiği; bedel alınmayan bu yerlerin elektrik, su ve doğalgaz giderlerinin de üniversite bütçesinden karşılandığı belirlendi.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli’nin Babadağ ilçesinde bir ahırda çıkan yangında, 85 küçükbaş hayvan yanarak telef oldu.

1 ay önce HABERDE İNSAN

Denizli Valisi Ömer Faruk Coskun, Ahilik Haftası nedeniyle bir mesaj yayımlayarak, “Esnaf ve sanatkârın piri Ahi Evran Veli’nin “Akıl ve ahlak ile çalışıp bizi geçen bizdendir” düsturuyla ticaret ahlakı, yardımlaşma ve dayanışma gibi ilkeleriyle günümüzde de esnaf ve sanatkârlarımıza yol göstermekte, ticaret erbabına kılavuzluk etmektedir” dedi.

Vefatlar