11 ay önce SİYASET
11 ay önce Kültür Sanat
11 ay önce Yerel
11 ay önce SİYASET

CHP’Lİ ARPACI, DENİZLİLİ ÇİFTÇİNİN İSTEKLERİNİ BAKAN YUMAKLI’YA ANLATTI

11 ay önce SİYASET
11 ay önce Yerel

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, 7. Avrupa Genç Bilgisayar Olimpiyatı ve 30’ncu Balkan Bilgisayar Olimpiyatı’nda öğrencilerin elde ettiği başarıları açıkladı. Bakan Kacır Gürcistan’ın Kutaisi kentinde 8-14 Eylül 2023 tarihlerinde düzenlenen 24 ülkeden 92 öğrencinin katıldığı; 7. Avrupa Genç Bilgisayar Olimpiyatı’nda Türkiye’yi temsil eden öğrencilerin 1 gümüş ve 3 bronz madalya kazandığını bildirdi.

11 ay önce GÜNDEM

CHP'de yeni dönemin ilk Parti Meclisi toplantısı yapıldı. Genel Başkan Özel, partinin yeni A Takımı'nı açıkladı. Yeni MYK 24 kişiden oluşuyor.

11 ay önce SİYASET

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde AKP’li Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ile İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Sıddık Aycıl ve İmar Müdürü Fırat Kılıç hakkında bir müteahhitten rüşvet istedikleri için suçüstü yapılarak yürütülen soruşturmada çok önemli bir delile daha ulaşıldı.

11 ay önce SİYASET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi Üyesi Bülent Nuri Çavuşoğlu, CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum ve Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan, 3. Yargıtay Dairesi'nin Anayasayı ihlal eden kararı sonrası oluşan anayasal krizi değerlendirmek üzere Denizli Barosu Başkanı Adnan Demirdöğen'i makamında ziyaret etti.

11 ay önce SİYASET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkezefendi İlçe Başkanı Av. Müjdat İlhan, Yargıtay'ın Anayasa Mahkemesi üyeleri hakkında yaptığı suç duyurusuna tepki gösterdi. Yargıtay, tutuklu TİP Hatay Milletvekili Can Atalay'ın AYM'nin verdiği hak ihlali kararına uymamış ve AYM üyeleri hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Vefatlar